Flosser nummer 1!

wat is de beste flosser?

Eén van de meest populaire flossers ter wereld is de Easy reach . Meer info op deze website.

Op zoek naar de beste flosser voor je tanden? Welk flosmiddel is het meest effectief? Lees er alles over in dit artikel! Mensen die niet flossen krijgen na hun 30e levensjaar al snel last van tandsteen, slechte adem en ontstoken tandvlees. Omdat de speekselsamenstelling verandert naarmate je ouder wordt is de kans op tandsteen groter. Het gebruik van flossers is daarom, naast het poetsen van je tanden, van essentieel belang voor het behoud van gezond tandvlees en tandglazuur.


 
easy reach back teeth

Easy Reach is een flosser en stoker ineen!

Tandenpoetsen alleen is niet voldoende!

Als je je tanden hebt gepoetst kun je misschien denken dat je gebit schoon is, maar niets is minder waar. Een tandenborstel alléén kan nooit alle plak en bacteriën tussen je tanden en het tandvlees verwijderen.

Daarom is flossen en stoken van essentieel belang. Welk flosmiddel kun je daarvoor het beste gebruiken? De Easy Reach flosspick is met afstand één van de beste flossers op de Europese markt. Lees hier waarom

 

Beste flosser?

beste flosmiddel

Easy Reach back teeth is een van de beste flossers ter wereld.

Kan ik beter flosdraad of een vaste flosser gebruiken? Als je je gebit de beste behandeling gunt, dan kan de Easy Reach Back Teeth Flosspick uitkomst bieden! Alledaags flosdraad is namelijk niet alleen onhandig wanneer je de smalle ruimtes tussen je achterste kiezen wilt schoonmaken, óók is de kans zeer groot dat je in je tandvlees snijdt. Daarom heeft Easy Reach een comfortabel en effectief flossysteem ontworpen voor iedereen die genoeg heeft van ouderwets flosdraad van de rol. 

 

Easy Reach Flosboogje

De Easy Reach flosspicks zijn niet zomaar één van de meest populaire flosproducten van Amerika: Easy Reach is door haar ergonomische Y design, een stuk makkelijker in gebruik dan andere flosboogjes. Het Easy Reach flossysteem bereikt moeiteloos de allersmalste ruimtes tussen je tanden en tandvlees en is vanwege haar zachte zijden draad vriendelijk voor je tandvlees, iets wat je bij het ouderwetse flosdraad niet gauw ziet. Bekijk het product hier.

 

dentek 3

Het uiteinde van de Easy reach flospick is gemaakt in de vorm van een tandenstoker.

Flossen of tandenstoken?

Niet alleen flossen maar óók stoken is belangrijk voor het behoud van gezonde tanden. Tandenstoken is vooral bedoeld voor het verwijderen van bacteriën en etensresten tussen de grotere ruimtes tussen je tanden. Flossen is meer voor het fijnere werk. Om aan beide eisen te kunnen voldoen bestaat de Easy Reach flosser niet alleen uit flosdraad maar óók uit een fijnribbelige tandenstoker die tegelijkertijd het tandvlees masseert en sterker maakt tegen bacteriële aanvallen.

 

Wat biedt Dentek “Comfort Clean Back Teeth” flosser nog meer:

  • Easy Reach bevat een fluoride coating en mintsmaak
  • Verwijdert plaque eenvoudig
  • Voorkomt tandvleesproblemen
  • Tegen slechte adem
  • Maakt drie keer schoner dan andere producten.
  • Verbeterd met scheur vrij zijden flosdraad
  • Uitermate geschikt voor zelfs de allerkleinsten ruimtes tussen de tanden.

Dentek mondhygiene producten worden sinds kort aangeboden in Nederland op deze webshop

 

Lees ook:  Beste flosdraadZelf tandsteen verwijderenFlossen of stoken – Hoe tanden flossen – Waarom tanden flossen