OxyFresh fluoride gel; wat zijn de ervaringen?

Wie last heeft van gevoelige tanden, doet er goed aan de OxyFresh fluoride gel te gebruiken. Deze gel voorkomt tandgevoeligheid en voorkomt gaatjes.

Deze gel zorgt voor extra bescherming van het gebit. Het maakt de tanden harder en werkt remineraliserend. Dat houdt in dat glazuurkristallen op het gebit weer teruggroeien. Daarmee worden gaatjes voorkomen.

De voordelen van OxyFresh fluoride gel

De OxyFresh fluoride gel kent verschillende voordelen:

  • Het beschermt het gebit en bestrijdt de pijn bij gevoelige tanden;
  • Oxyfresh fluoride gel heeft een verkoelend effect;
  • Een frisse smaak door gebruik van muntolie;
  • Een perfecte combinatie met OxyFresh fluoride mondwater;
  • De gel is glutenvrij, mensen met een glutenallergie kunnen het middel veilig gebruiken.

De formule

Dit middel bevat xylitol en fluoride. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de tanden minder gevoelig worden en gaatjes worden bestreden. Dankzij de groene muntolie treedt een verkoelend effect op. Een bijkomend voordeel is dat groene muntolie ook werkt als de gebruiker zijn of haar mond heeft verbrand aan bijvoorbeeld te heet voedsel.

Fluoride zit ook in ons eten en drinken, maar zorgt niet voor de benodigde bescherming. OxyFresh fluoride gel heeft de juiste hoeveelheid en zorgt voor extra bescherming van het gebit.

Het verschil met andere middelen

Alleen de middelen van OxyFresh bevatten Oxygene, een eigen ingrediënt dat bestaat uit een zuurstof. Dit middel bestrijdt een slechte adem en remt micro-organismen in de mond. Zwavelverbindingen worden aangevallen en de ophoping van bacteriën wordt verstoord.

OxyFresh fluoride gel

Leave a Comment